Home » Αμφιθέατρο » Βοοειδή: Δυσπεπτική οξέωση-Διάρροιες ενηλίκων-Νοσήματα κάτω τμήματος των άκρων-Ζωονόσοι-Νευρολογική εξέταση

Βοοειδή: Δυσπεπτική οξέωση-Διάρροιες ενηλίκων-Νοσήματα κάτω τμήματος των άκρων-Ζωονόσοι-Νευρολογική εξέταση

Share Button

Φωτογραφία: Σπάνια περίπτωση εξέλιξης της δακτυλικής δερματίτιδας [Πηγή:Katsoulos & Christodoulopoulos (2008). A rare clinical presentation of digital dermatitis in a dairy cow. Online Journal of Veterinary Research 12(2): 5-8]

Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους Γιώργηδες!
Την τελευταία μας παρουσίαση θα την βρείτε εδώ:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Περνάμε δύσκολες μέρες ως έθνος. Η Ελλάδα-Πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή. Το κοινοβούλιο έχει πάψει να αποφασίζει για το μέλλον μας. Οι πολιτικοί ανερυθρίαστα μας λένε ότι δεν έχουμε εθνική ανεξαρτησία. Τα εργασιακά δικαιώματα έχουν εξανεμιστεί. Οι μισθοί και οι συντάξεις ξευτελίζονται. Μεγάλη μερίδα συμπολιτών πεινάει.

Στο ζόφο των ημερών, μία αποπροσανατολιστική αυταπάτη έχει φωλιάσει στη σκέψη της νεολαίας μας. Τη βλέπω παντού. Λέει ότι «ας γίνει ότι θέλει να γίνει στην Ελλάδα, ο προσοντούχος νέος θα πάει στο εξωτερικό και εκεί θα δικαιωθεί και θα… προκόψει».

Συνάδελφοι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη. Πιστέψτε με. Εκτός των συνόρων της Πατρίδας μας, είμαστε μετανάστες και αυτό ρεαλιστικά σημαίνει πολίτες δεύτερης κατηγορίας, για να μείνω σε κόσμιες εκφράσεις. Αν μεταναστεύσετε σε άλλη χώρα, όποια και να είναι αυτή, μην περιμένετε να έχετε τα ίδια εργασιακά δικαιώματα και τις ίδιες εργασιακές ευκαιρίες με τους εκεί-ντόπιους συναδέλφους. Και αν μείνετε εκεί, ούτε καν τα παιδιά σας θα μπορέσουν κάποια στιγμή να εξισωθούν με τους ντόπιους, σε οποιοδήποτε επάγγελμα.

Το 1821 οι Έλληνες Αγωνιστές ξεσηκώθηκαν, πολέμησαν, μάτωσαν, πέθαναν, για να έχουν τα παιδιά τους Ελεύθερη Πατρίδα. Μην παραιτήστε αυτού του δικαιώματός σας. Είναι η πολυτιμότερη κληρονομιά σας. Κάντε την προσωπική σας αντίσταση. Και ενωθείτε με όποιον και όποιους αντιστέκονται. Η Ελλάδα είναι δική σας. Καλή Ανάσταση.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =